La mala sort s’alia contra el Xest que cau per la mínima a casa davant l’Apolo

El CD Cheste no ha podido sumar en casa. Foto: Raúl Miralles.

El CD Xest no ha pogut sumar a casa. Foto: Raúl Miralles.

Partit molt important en què el factor pista va haver de ser important per haver-li donat als de Juan Sánchez una relativa avantatge. Però res més lluny de la realitat, a la primera part va haver-hi certes similituds i igualtat en el joc, però en la segona meitat serien els visitants els que només començar ja veurien porteria: Fernando al minut 48 posaria el 0-1 al marcador , en contra dels plans locals.
Però el partit es va anar complicant més, al 63 ‘el col·legiat entén que ha amonestar Jorge Marquina, el qual ja havia estat avisat amb groga 10 minuts abans, i el conjunt blau es queda amb un menys. Gerro d’aigua freda.

El partit per als chestanos no va donar més de si ,. Juan Sánchez i els seus no aconseguien remuntar el partit i queien per la mínima en un duel important entre dos equips semblants a la taula i que havien de intercanviar-se i disputar-se el sisè lloc que, tot i la derrota, encara manté l’equip chestano amb 21 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks