La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi presenta el seu nou visor en l’Institut Cartogràfic Valencià

La aplicación, desarrollada por técnicos de la Mancomunidad, recibe el visto bueno del ICV y próximamente volverá a estar disponible para la administración y ciudadanía.
La aplicación, desarrollada por técnicos de la Mancomunidad, recibe el visto bueno del ICV y próximamente volverá a estar disponible para la administración y ciudadanía.

Post també disponible en: Castellano

L’aplicació, desenrotllada per tècnics de la Mancomunitat, rep el vistiplau de l’ICV i pròximament tornarà a estar disponible per a l’administració i ciutadania

El president de la Mancomunitat de l’Interior, Gabriel Mata, acompanyat per tècnics de l’entitat, ha visitat aquest matí la seu de l’Institut Cartogràfic Valencià per presentar el nou visor de l’ens supramunicipal davant el director de l’organisme autònom, Xavier Navarro.

L’aplicació, que durant les últimes setmanes ha experimentat diverses millores en el seu desenvolupament per adaptar-la als usuaris de la comarca, compta amb l’aprovació de l’ICV i pròximament tornarà a estar disponible tant a nivell tècnic-administratiu com a nivell ciutadà.

El Visor Cartogràfic de la Mancomunitat de l’Interior permet consultar i descarregar diferents tipus d’informació relacionada amb cadastre, planejament, infraestructures i serveis, recursos turístics, espais naturals, medi ambient o ortofotos que permeten consultar l’evolució del territori al llarg dels últims anys, entre altres característiques.

La ferramenta compta amb una tecnologia de capes que inclou informació georeferenciada tant a nivell comarcal com municipal. Es tracta d’una aplicació dinàmica, intuïtiva i visual el fàcil maneig la fa accessible a qualsevol tipus d’usuari. A més, la programació de l’visor permet la implementació futura de noves capes d’informació que serviran per enriquir les seues prestacions a diferents nivells.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*