Mi banner

La Mancomunitat organitza una Marxa de la Igualtat el 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Post també disponible en: esCastellano

La Mancomunidad organiza una Marcha de la Igualdad el 8 de marzo con motivo del Día Internacional de la Mujer.

La Mancomunitat organitza una Marxa de la Igualtat el 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

L’ens supramunicipal se suma a la commemoració d’aquesta data que reconeix la tasca de la dona per la seva participació i desenvolupament en la societat i per la plena igualtat de gènere

La Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Yátova i de les associacions del municipi, ha organitzat una Marxa per la Igualtat per a aquest divendres 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

L’ens supramunicipal se suma així a la commemoració d’aquesta data que reconeix la tasca de la dona per la seva participació i desenvolupament en la societat, i per la plena igualtat de gènere. A la resta de localitats de la comarca també s’han programat actes commemoratius per a la celebració d’aquest dia que se celebra any rere any des de 1957, quan va ser declarat per l’Organització de les Nacions Unides (ONU) com a moviment de caràcter internacional a favor de la dona i dels seus esforços en pro de la igualtat, la justícia i la pau.

La sortida de la marxa està prevista a les 11 hores des de l’edifici de la Mancomunitat. Després d’un trajecte de dos quilòmetres, el recorregut finalitzarà a la plaça del poble, on es posarà a disposició dels participants refrescos i una picaeta.

Deixa un comentari