Mi banner

La Plataforma Pro-Hospital juntament amb l’IES i les regidories de Sanitat i Educació de Bunyol organitzen un concurs literari

Post també disponible en: esCastellano

La Plataforma Pro-Hospital junto con el IES y las concejalías de Sanidad y Educación de Buñol organizan un concurso literario.

La Plataforma Pro-Hospital juntament amb l’IES i les regidories de Sanitat i Educació de Bunyol organitzen un concurs literari.

La plataforma Pro-Hospital Comarcal Foia de Bunyol-Xiva i pobles adjacents, en col·laboració amb l’Assemblea d’Estudiants de l’IES Foia de Bunyol i les regidories d’Educació i Sanitat de l’Ajuntament organitzen un concurs sota el títol “Els serveis sanitaris a la Foia de Bunyol: necessitats i mancances”

En concret serà un doble concurs, ja que es podrà concursar en la realització d’un assaig breu i també en la realització d’un dibuix-portada sobre l’estat dels serveis sanitaris a la comarca. El concurs es durà a terme entre els alumnes i les alumnes de l’IES Foia de Bunyol. Així doncs, el concurs d’assaig breu es realitzarà entre l’alumnat de 4t ESO i 1r de Batxillerat mentre que el concurs de dibuix-portada es realitzarà entre l’alumnat de 2n i 3r d’ESO.

Pel que fa al concurs s’establiran uns premis tant en l’assaig breu com en el de dibuix-portada. En concret per a l’assaig breu hi haurà un 1r premi de 150 €, un segon premi de 100 € i 10 finalistes de 25 € cada un, mentre que en el concurs de dibuix-portada hi haurà un 1r premi de 50 € i 4 finalistes de 25 € cada un.

A més, tots els textos lliurats, així com els dibuixos presentats, passaran a formar part d’un llibre digital en el qual es recullin tots aquests treballs i poder difondre el resultat entre la ciutadania de la comarca.

Un cop acabat el termini de presentació dels treballs (el termini expira el 31 de Gener de al 2019), un jurat compost per un representant de la Plataforma Pro-hospital, dos professors designats per l’IES Foia de Bunyol i un altre per l’ajuntament de Bunyol d’avaluar els treballs presentats i designessin als premiats i premiades així com als i les finalistes. Els premis del concurs consistiran en vals de compra per llibres o material escolar en establiments de Bunyol.

Posteriorment i per finalitzar aquest concurs es realitzarà un acte públic de lliurament de premis que es realitzarà durant el mes d’abril en un lloc públic del municipi. Les bases per a aquest concurs poden ser consultades a la web de l’IES Foia de Bunyol.

L’objectiu d’aquesta iniciativa no és altre que el de promoure entre l’alumnat el coneixement de la realitat del seu entorn respecte als recursos i serveis sanitaris de la seva comarca i en definitiva es conscienciïn i reflexionin sobre un tema tan important per a la qualitat de vida de la ciutadania com és la sanitat.

Des de les regidories d’Educació i Sanitat de l’Ajuntament de Buñol han volgut agrair a l’IES Foia de Bunyol ia l’Assemblea d’Estudiants d’aquest centre el seu compromís amb aquesta iniciativa i que ve a constatar la voluntat dels adolescents i joves de la comarca per participar en la resolució dels problemes i reptes als quals s’enfronten les societats actuals en aquest cas, en l’àmbit de la sanitat pública, de les seves necessitats i mancances.

Deixa un comentari