Mi banner

La Policia Local d’Utiel organitza per a hui dijous una jornada sobre educació viària dirigida a un centenar d’alumnes

Post també disponible en: esCastellano

La sesión contará con un simulador de vuelcos de vehículos en la Plaza del Ayuntamiento de Utiel.

La sessió comptarà amb un simulador de bolcades de vehicles a la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel.

La sessió comptarà amb un simulador de bolcades de vehicles a la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel

La Policia Local d’Utiel ha programat per avui dijous una jornada sobre educació vial que comptarà amb sessions teòriques i pràctiques dirigides a més d’un centenar d’alumnes de centres educatius d’Utiel.

La campanya es realitza en col·laboració amb la Policia Local d’Alcoi que prepararà una plataforma per a la realització en directe de simulacions de bolcades a tan sols una velocitat de 2 a 3 km / h. Amb aquesta demostració volen evidenciar les conseqüències dels resultats a una velocitat real de conducció si no s’adopten mesures de seguretat.

La jornada es desenvoluparà demà dijous 28 de març de 8.00 a 14.00 hores alternant formació teòrica i pràctica amb diferents grups d’alumnes de centres educatius d’Utiel.

En total més d’un centenar d’alumnes de 4t de l’ESO de l’IES Miguel Ballesteros i Col·legi Santa Anna assistiran a aquestes sessions formatives sobre normes de trànsit i seguretat ciutadana.

Les sessions teòriques es desenvoluparan a la sala de plens de l’Ajuntament d’Utiel i la part pràctica centrada en demostracions de bolcades de vehicles tindrà lloc a la plaça del consistori utielano.

Mitjançant el simulador de bolcada, els agents mostraran l’eficàcia de la correcta col·locació del cinturó de seguretat i de la col·locació del seient en cas de bolcada del vehicle. Una eina molt visual amb la qual explicaran als futurs conductors la correcta evacuació del vehicle bolcat i altres indicacions sobre els elements de seguretat del vehicle i la seva correcta utilització.

La plataforma de simulacions de bolcada estarà instal·lada a la plaça de l’Ajuntament d’Utiel perquè els alumnes puguin experimentar els efectes de la bolcada de vehicle i el paper fonamental del cinturó de seguretat.

Deixa un comentari