La regidoria d’Esports i el C.A. Correores de Bunyol organitzen aquest diumenge la 5K Raquel Lavilla Villar i VI Solidària al Planell

Este domingo el Planell de Buñol alberga la IV Carrera 5K Raquel Lavilla Villar y VI Solidaria.
Este domingo el Planell de Buñol alberga la IV Carrera 5K Raquel Lavilla Villar y VI Solidaria.

Post també disponible en: Castellano

Este domingo el Planell de Buñol alberga la IV Carrera 5K Raquel Lavilla Villar y VI Solidaria.
Aquest diumenge el Planell de Bunyol acull la IV Cursa 5K Raquel Lavilla Villar i VI Solidària.

Tot el recaptat de la venda de dorsals va destinat a la compra de material esportiu per als tres col·legis del municipi i l’IES Foia de Bunyol

Aquest diumenge el Planell de Bunyol acull la IV Cursa 5K Raquel Lavilla Villar i VI Solidària, organitzada pel C.A. Correores de Bunyol i la Regidoria d’Esports. A les 10h serà la sortida. També se celebrarà la cursa infantil a les 11h.

Encara es pot comprar a 5 euros el dorsal per participar aquest diumenge en la IV Carrera Raquel Lavilla Villar i VI Solidària. El preu inclou obsequi i segur en carrera. Per a la cursa infantil, que començarà a les 11h, no cal pagar dorsal. Des de l’organització recomanen als menors que vagin a córrer la 5K amb dorsal que vagin acompanyats d’un adult.

Marta Pérez, regidora d’Esports, en funcions, de l’Ajuntament de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfeta de concloure el seu mandat al capdavant d’aquesta regidoria amb aquesta carrera. “Com que aquest any tornem a entrar al Circuit de Carreres de la Diputació de València, que suposa que la Cursa Tomatina serà el 10 d’agost, no podem organitzar una altra carrera dies després, com es fa sempre en les festes de la localitat , a finals d’agost. Per aquest motiu, i volent continuar amb el mateix format que l’any passat en unificar la cursa solidària amb la 5K Raquel Lavilla Villar, ja que són dues carreres molt emotives, la primera pel seu caràcter solidari i perquè participen els més petits i la segona per l’homenatge a Raquel, hem vist més oportú organitzar-les juntes aquest diumenge, ara que els petits finalitzen el curs escolar i així vam aconseguir que siguin molts atletes de tota la comarca els que participin i col·laborin amb la noble causa per als la compra de material esportiu dels centres educatius i homenatjar la nostra gran corredora, fort pionera de l’atletisme en el nostre municipi, com va ser Raquel Lavilla Villar “.

L’edil continuarà formant part del C.A. Correores de Bunyol, i per tant estarà present de forma activa en aquesta cursa i en properes curses organitzades per aquest club. Felicita l’enorme tasca d’aquest club en pro de l’atletisme en els darrers anys, i “segur que continuaran fent aquest esport gran a la localitat i fora d’ella. Per això tots hem de recolzar aquest diumenge aquesta cursa amb la nostra presència i participació “, ha acabat Pérez. La regidora recorda que diumenge el càrrec polític que representarà l’Ajuntament serà Jonquera Carrascosa, l’alcaldessa, que serà nomenada el dissabte 15 de juny.

Des de l’organització recorden que tota la recaptació va destinada íntegrament a la compra de material esportiu per als col·legis i institut de Bunyol. Hi participen els tres col·legis de la localitat (Col·legi Cervantes, Col·legi Sant Lluís i Col·legi Talaia) i l’IES Foia de Bunyol. Tots els que vulguin inscriure han d’acudir a l’establiment La Daurada, als col·legis del municipi o l’IES, així com al web www.correores.com

Aquesta activitat esportiva està organitzada pel Club Atletisme Correores de Bunyol i la Regidoria d’Esports del Consistori buñolense.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*