La socialista Juncal Carrascosa revalida l’alcaldia de Bunyol amb el suport de PSOE, EU i Podem

Nuevo equipo de gobierno del Ayuntamiento de Buñol que lidera Juncal Carrascosa.
Nuevo equipo de gobierno del Ayuntamiento de Buñol que lidera Juncal Carrascosa.

Post també disponible en: esCastellano

Nuevo equipo de gobierno del Ayuntamiento de Buñol que lidera Juncal Carrascosa.
Nou equip de govern de l’Ajuntament de Buñol que lidera Juncal Carrascosa.

La socialista Juncal Carrascosa ha revalidat l’alcaldia de l’Ajuntament de Buñol amb els vots del PSPV-PSOE, Esquerra Unida i Podem; formacions que han certificat durant la presa de possessió d’aquest dissabte el seu acord de govern assolit per aquesta legislatura a l’Ajuntament de la localitat.

Després d’aquesta signatura i com ja va avançar tucomarca.com, l’organigrama del govern municipal per a la legislatura 2019-2023 queda de la següent manera: Juncal Carrascosa (PSOE), a més d’alcaldessa, administrarà Desenvolupament Industrial, Comerç i Ocupació. I Rafa Pérez (EU) serà el primer tinent d’alcalde i tindrà al seu càrrec la regidoria de Fira i “Cultura popular” a més de la d’Obres i Serveis.

Manuel Sierra (PSOE) serà el segon tinent d’alcalde i sota el seu càrrec estarà Hisenda i Contractació, Esports i Comunicació. Carles Xerri (EU) ocuparà la tercera Tinença d’Alcaldia i serà el regidor de Polítiques Socials, Participació Ciutadana i igualtat. Maria Vallès (PSOE) serà la quarta Tinent Alcalde i sota el seu càrrec queden les regidories de Personal, Govern Interior a més de Turisme i Tomatina.

També Tania Carrascosa (EU) serà la regidora d’Urbanisme i Patrimoni; Juan luis Pallás (PSOE) es farà càrrec de Cultura, Conservatori i Joventut. I, finalment, Mati Més (Podem) serà la regidora d’Ecologia i polítiques Mediambientals a més de Salut Pública.

Més informació i imatges, en l’edició impresa d’aquesta setmana de tucomarca.com (nombre 805).

Be the first to comment

Deixa un comentari