La temporada comença al capdamunt per als clubs Bunyol i Turís-Vall dels Alcalans

Gimnastas.

Post també disponible en: Castellano

La temporada comença al capdamunt per a les gimnastes i tècnics dels clubs de gimnàstica rítmica de Bunyol i Turís-Vall dels Alcalans.
«La temporada 2020 obre amb les fases classificatòries per al campionat d’Espanya Base individual i tots els amistosos als quals han pogut acudir nostres gimnastes d’aquest nivell», tal com han informat fonts de club.
«No totes les gimnastes que s’han presentat han optat a un lloc per al campionat d’Espanya, però moltes d’elles han obtingut magnífics resultats: Irene Bosh subcampiona d’el trofeu nacional Infantado (Guadalajara); Inma Juan campiona de la segona fase de l’Trofeu Mediterrani (Bunyol); Elvira Ponce medalla de plata al Trofeu Mediterrani (Bunyol); Sara Marín quarta classificada en el trofeu mediterrani (Bunyol); i Paola Iranzo tercera classificada en el trofeu mediterrani ».
«No obstant això volem fer menció especial a les tres gimnastes que han aconseguit un merescudíssim lloc en el campionat d’Espanya Base individual i que poden optar a ser esportistes d’elit, a Pamplona de l’22 a l’26 d’abril. No només van aconseguir classificar-se davant 20 gimnastes de la Comunitat Valenciana sinó que dues d’elles van pujar a pòdium obtenint les terceres millors notes de la seva categoria: Sara Castillo, prebenjamí, subcampiona de la fase provincial el passat 8 de febrer i classificada per al campionat d’Espanya . Amaia Fuertes, aleví (2010), tercera classificada en la fase autonòmica celebrada aquest passat dissabte. I Andrea Vega, juvenil, tercera classificada en la fase autonòmica », han destacat des del club de gimnàstica rítmica de Bunyol i Turís-Vall dels Alcalans.
El cos tècnic se sent «molt il·lusionat a l’una que satisfet per la feina aconseguit amb els seus gimnastes» i han destaquen «el bon fer i l’actitud de totes elles i el suport incondicional de tant pares, Ajuntaments i patrocinador (ASG)».
A més, aquest dissabte el conjunt cadet es jugarà una plaça també en la fase autonòmica per anar a Pamplona, ​​a participar a la Copa d’Espanya Base.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*