La UD Godelleta cau per 0 gols a 3 davant del Loriguilla

El partit va començar amb un primer temps força disputat. Van arribar els locals a porta i van ficar un gol, encara que l’àrbitre el va anul·lar.

A la vora de finalitzar el primer temps, el Loriguilla va aconseguir ficar un i van marxar al descans per davant, 0-1.

Ja en el segon temps, el partit es va convertir en un ‘estira i arronsa’, tot i que els visitants van aprofitar millor les ocasions i al 52 ‘els visitants duplicarien l’avantatge.

A 18 minuts del final, Loriguilla aconseguiria fer el 0-3 i ja tancar i liquidar definitivament el marcador advers per als interessos dels de Domingo.

Al final aquest 0-3 ha estat valorat pel miste de la UD Godelleta: “Danys de concentració, però anem veient coses positives, que és el que interessa”, segons ha dit.

El partit els deixa després de la derrota una altra jornada més com comistas. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks