La UD Godelleta perd per golejada davant un Venta del Moro molt fort a casa (5-2); i el Riba-roja-Macastre no es va disputar

La UD Godelleta ha caído contra el Requena B. Foto: Raúl Miralles.

Només 7 minuts van necessitar els locals per fer mal en forma de gol, altres 7 per al 2-0, el que diu de com s’estava jugant el partit per les dues parts. Encara sort que d’aquest estil tan fluix de joc va néixer el 2-1, d’Andrés Lumbreras, per retallar distàncies i la pròpia sagnia. Encara que els va durar poc, ja que abans just del descans van aconseguir fer 2 més: Edgar Cabrera i Sergio Moya, fent fins al 4-1 en el primer temps.

Després del descans, el partit va estar més igualat, ningú acabava de fer mal per tancar el partit, excepte en la recta final de la trobada on, a falta de 25 minuts, Daniel Bou feia el 4-2 que semblava que podia permetre’ls rectificar la segona meitat. No obstant això, tot ànim es va anar en orris quan, en el 71 ‘, Edgar va fer el 5-2 final i ja va tancar de manera definitiva el partit.

La UD Godelleta segueix penúltim amb 8 punts.

Atlètic de Macastre

Per la seva banda, l’Atlètic de Macastre no va disputar el seu partit davant del Riba-roja per “suspensió” del partit per falta de jugadors del Macastre. Els 3 punts se’ls van concedir a Riba-roja. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks