La UD Iàtova acomiada una bona temporada amb derrota contra l’Apolo per la falta de pegada a la primera part

Post també disponible en: Castellano

La UD Yátova d’Tomàs va tenir una primera part molt poc lúcida, amb poques ocasions i un joc impropi del que ve sent la temporada, més enllà de jugar o no a casa, el que l’ha portat a perdre per 5 gols a 2 contra l’Apolo.

En menys de 10 minuts els locals ja aconseguien posar-se per davant i al 15 ‘ja duplicaven l’avantatge, totes dues gràcies a Jose Balanguer, més tard, abans just del descans, Rafael Llorens tancava amb el tercer gol, una primera part en què Apol·lo no va perdonar res.

Després del descans, Yátova va intentar despertar, Sergio Guillamón va fer el 3-1 al 65 ‘, podria haver estat un punt d’inflexió a intentar almenys buscar l’empat, però això no va ser possible, atès que contra els interessos de Tomàs, Blai va fer el 4-1 al 70 ‘.

Els últims 10 minuts es van tornar més disputats, fins i tot Pedro Fernández va aconseguir retallar distàncies, fent el 4-2, el que donava almenys una possibilitat de poder estar encara en la lluita a falta de 10 minuts, però a punt de finalitzar la trobada , Blai va repetir i ja sí va tancar el partit col·locant el 5-2 final, tant com inesperat donat el nivell que presenten els yatoveros en el gruix de la temporada.

Yátova acaba la temporada com a quart classificat, amb un equip en línies generals i còmput global del partit bastant bo, amb 17 victòries, 2 empats i 11 derrotes, sumant una gran xifra golejadora de 71 gols a favor-el tercer millor, més fins i tot que el segon classificat- i 50 encaixats. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks