La UD Iàtova cau a casa davant d’un gran colíder, el Benimar (1-3)

En condicions normals, els iatovers (i més a casa) no haguessin caigut; però tenien davant al colíder i això s’ha notat en el desenvolupament de la trobada. Encara que això sí, millor no van poder començar i és que al minut 20 ja anaven per davant en el marcador, gràcies al bon migcampista Pablo assentiment, autor d’un gol que va fer estar dubitatius als valencians, per això la primera part va tenir color verdi negre.

La grada contenta i les pupil·les de Tomàs veien el que volien. Però després del descans, el futur tenia alguna cosa diferent que oferir, ja que el xoc va començar a fer-se de contacte, el col·legiat a amonestar i assenyalar faltes perilloses a favor dels de Benimar, i això es va traduir en que en només deu minuts, el transcurs del partit fes un torno enorme en contra dels interessos de Tomàs abril, ja que l’empat va arribar en forma de pena màxima en el 70.

Només dos minuts més tard, amb el gol de Guillem fent el 1-2, van arribar els dubtes; i aquesta falta de precisió i seguretat al final del partit van donar a que Marc Jurado, el 22 i que va sortir des de la banqueta, posés el 1-3 final. Després els yatoveros ja no van poder reaccionar a temps i es va certificar la novena derrota de la UD Iàtova

La UD Iàtova es queda amb 38 punts, quart a la taula de Lliga. Informa, Raúl Miralles @raulmks