La UD Iàtova dóna un cop d’autoritat a la taula en guanyar i golejar a Paterna (2-4)

La UD Yátova no ha podido pasar del empate contra el Apolo. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

Declaració d’intencions dels de Tomàs, qui van fer un partit molt encertat davant un rival que encara que no estigui allà dalt, juga bé, i més a casa. Van començar tocant i intentant no perdre la pilota per així poder aguaitar la porteria rival, el que durant els primers minuts no va ser fàcil. No obstant això, arribat el vint, l’home gol, Guillamón, aconseguia posar el primer de la tarda, el qual repetiria en el 42 ‘, previ a anar-se’n al descans.

No obstant això, els locals no es quedarien de braços creuats, i menys davant els seus, pel que tot just uns segon després del doblet de Guillamón, Ivan Medina feia el primer de la tarda per als seus. I així van marxar al descans.

Després de la represa, els yatoveros van seguir amb la dinàmica, atès que els locals, tot i jugar bé, no acabaven de fer el que volien i sabien que el Yátova estava massa bé com per atacar-los cara a cara.

Al minut 67, Guillamón aconseguia fer el seu hat trick personal que suposaria l’1-3, el que feia pensar que hauria golejada donat que encara faltaven minuts per davant.

A més, el col·legiat en el 74 ‘va veure una falta dins de l’àrea del porter del Paterna i va assenyalar penal, el qual transformaria Endry des dels onze metres.

I quan ja tot semblava decidit, encara van poder donar els locals un últim cop sobre la taula, ja que el mateix Ivan va fer el seu doblet individual en el 84 ‘per tancar un partit que el Yátova sempre va tenir on ho va voler, tot i que en certs moments els locals els poguessin intentar imposar el seu joc.

Després del partit, la Unió Esportiva Iàtova queda en el lloc quart amb 50 punts, de manera que és ja probable que acabin la temporada en aquest lloc. Informa, Raúl Miralles @raulmks