La UD Iàtova femení buscarà passar pàgina contra el Marítim després de la dura derrota davant el Quart de Poblet

La UD Yátova femenino ocupa el quinto lugar de la tabla.

Dura derrota de les noies de Borja davant del Quart de Poblet per 2-7, ia més a casa. Ara han de passar pàgina i tornar a recuperar sensacions, bon joc i sumar de 3. Les seves pròximes rivals, les d’Maritim B, al mig de la taula, de manera que no haurien de fer massa mal, en teoria.

Cal destacar que les yatoveras depenen d’una sola victòria per tornar a posar-se en posicions privilegiades i mentre no els de vertigen, han d’estar per mèrit propi. Compte amb Judit Martínez, que és la seva màxima realitzadora amb 4 dianes, a 2 de la màxima golejadora del grup, però Les de l’Hoya tenen armes més efectives, com Ainhoa Clemente, amb mateixos gols però que la temporada passada ja va demostrar saber finalitzar i ser malson de les metes.

Molt de compte també amb Maria Pavia, controla la seva parcel·la i és una arma a l’ombra. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks