La UD Iàtova femení manté el tipus contra el Llevant UD i venç en partit endarrerit a Sedaví

La UD Yátova femenino se ha impuesto al Ontinyent A. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

Les jugadores de la UD Iàtova aquest cap de setmana s’enfrontaven a un gran equip com és el Llevant UD, on la primera meitat s’acabava amb 0-0 i sense ocasions clares per part de cap dels dos equips, de manera que tot es decantaria en la segona meitat.

Res més començar la segona meitat, al 47 ‘, les llevantinistes s’avançaven en el marcador, que les posava per davant, però les yatoveras no es van quedar de braços creuats i Selene Ortiz en un corner retallava i posava el marcador de nou en taules . No obstant això anaven a tenir mala sort i durar-los poc l’alegria, doncs a la següent jugada el Llevant es tornaria a posar per davant i aquesta vegada de forma definitiva i que moralment els va pesar massa a les yatoveras.

Llavors és quan el Llevant té nombroses ocasions i fan tres gols més que ja sentencien el partit.

No obstant això el tècnic, Borja, destaca “L’arpa de l’equip que durant moltes minuts van tenir la gosadia de competir de tu a tua un gran de la categoria”.

Partit endarrerit

A més, el Iàtova dijous es va presentar a Sedaví per recuperar el partit ajornat, amb ganes de puntuar, el que va fer que sortissin a per totes pel partit. Conforme passava la trobada, es van anar posant nervioses, però dues faltes a la vora de l’àrea, impressionantment executades per Marina, van elevar el marcador en el 55 i 57 a posar-se amb dos d’avantatge.

Quan quedaven només 15 minuts, després d’un bon centre de Jenny rematat per Elena, els va donar la tranquil·litat del 0-3. El míster, Borja, ha volgut destacar “l’esforç de l’equip per deixar la meta a zero, amb totes les jugadores involucrades, de dalt a baix”. I sumaven 3 punts que els col·loca novenes amb 15 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks