El Iàtova femení no aconsegueix posar-se per davant de les rivals i cau per golejada contra el Marítim B (6-3)

El UD Yátova en una foto de archivo.

El UD Yátova en una foto d’arxiu.

Molt prompte es va estrenar el marcador a favor de les locals, el Marítim B. A penes tres minuts va necessitar Paula Peñalver per posar el 1-0. El joc somreia a les de València, i això al final es tradueix normalment en gols. Així doncs en tot just 10 minuts (14 i 24) van aconseguir posar-se fins 3-0 per davant, i aquí és quan es van adonar les noies yatoveras que la situació havia de canviar i van intentar reaccionar: en el 33 ‘per fi van aconseguir estrenar el seu caseller , en aquesta ocasió Conchi Ricarte seria qui aconseguiria retallar distàncies, encara que era evident que quedava molt per fer.
El problema va ser que la reacció local es no es va fer esperar, doncs 3 minuts més tard va arribar el 4-1, amb el qual s’anava a arribar al descans.

Quedaven 45 minuts per davant per intentar corregir el marcador i lluitar la victòria. Les de l’Hoya van tornar a colpejar complerta la hora de joc: Andrea Hurtado va posar el 4-2, és llavors quan semblava que amb mitja hora per davant i ‘només’ 2 gols, encara es podia lluitar, però res més lluny de la realitat ; a mesura que passaven els minuts, les de Borja no mostraven res millor que les de Marítim B i arribaven els últims 20 minuts, la recta final per decantar la balança definitivament.

Al 68 ‘Yadira va posar el 5-2, el qual ja va molt malament en la moral i dinàmica que intentaven imposar les de Iàtova. Però ja al 74 ‘les locals buidarien el seu arsenal amb l’últim tant gràcies a Joana García.

I amb això l’última reacció de les yatovenses, quedant 16 minuts de joc, Ainhoa ​​Clemente posaria el definitiu 6-3.

Després de la derrota l’equip femení de la UD Iàtova queda setè amb 9 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks