La UD Iàtova goleja el Aldaia 0-3 i consolida la seva bona ratxa gràcies als Cifre

Poc o res va poder fer el Aldaia front els iatoveros. També és cert que era una cosa previsible vista les posicions de tots dos a la taula. Els iatoveros van ser amos i senyors del partit, sobretot en solidesa i organització amb el cuir als peus. Això va fer que poc després de complir els 30 minuts de joc, Hèctor Cifre aconseguís obrir la llauna i posar als yatoveros per davant.

Poc més es va veure durant la primera meitat, en què els locals demanaven amb la mirada al descans.

La segona meitat va ser encara millor per als yatoveros, que sempre anaven una marxa per davant dels rivals. I això evidentment es nota en el verd i es reflecteix en el marcador.

Complerta l’hora de joc per fi va arribar el moment de doblegar l’avantatge, Rafael Cifre va aconseguir multiplicar per dos l’avantatge i encarar bé un partit que des de sempre van tenir controlat.

En els minuts finals hi va haver un titubeig entre un equip que ja no tenia res a perdre, excepte l’orgull de jugar a casa; i un rival que no es sadollava i volia fer l’últim, el que tanqués el marcador. I per descomptat que va arribar, ja que Rubén Giménez al 88 ‘, amb la mirada del col·legiat ja en el cronòmetre, va aconseguir posar el definitiu 0-3.

Després del partit, la UD Iàtova ocupa el tercer lloc amb 34 punts i es posiciona com a ferm competidor per estar al TOP 3. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks