La UD Iàtova goleja el Joventut Manisense (5-0); el CD Xest guanya per la mínima el Mislata a domicili; i el Safranar i el CD Turís empaten a 3 gols

Partido de infarto de los turisanos que les permite sumar 1 punto.

Partido de infarto de los turisanos que les permite sumar un punto.

A Primera Regional, tot just van necessitar els de Tomás abril 10 minuts per obrir el marcador i desmantellar un joc que els anava a donar relativament ‘fàcil’ la victòria, quan Guillamón va obrir el lluminós i va començar un gran partit dels yatoveros, més valuós si cap al jugar-se davant el seu públic al Municipal de Yátova.

Entrant a la recta final de la primera meitat, dos gols més, doblet de Pedro Fernández, van donar un cop d’autoritat sobre la taula ara donar pas al descans. El setge no acabaria aquí, res més lluny de la realitat, als primers passos, Hector Cifre posava el 4-0.

Després dels 4, hi va haver un buit de joc en què cap equip aconseguia manar. Però poc a poc el Yátova va poder anar fent-se de nou amb el joc i per això en el 70 ‘es va sentenciar encara més amb el cinquè gol per als yatoveros.

La nota negativa de la trobada per als de la Foia seria l’expulsió de Carlos Ortega per doble groga (l’anterior al 46 ‘), però amb la victòria com a única cosa en ment.

Després de la victòria, els yatoveros queden segons amb 9 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Empat entre el CD Turís i Zafranar

Partit d’infart per als turisanos que els ha permès sumar 1 punt. Els de vermell van saber colpejar els primers, però no per més vegades, en el minut 6 ja es van posar per davant gràcies al bon joc ia la punteria d’Ignacio Franch, el que els va permetre evidentment tenir una visió del partit des de molt d’hora que es podria sumar punts aquesta jornada.
Tots dos equips intentaven combinar, però rondant el descans dels locals van donar una encaixada final per intentar anar-se’n al descans amb empat al marcador. I així ho va voler Antonio Mazcuñán, que al 40 ‘va posar l’equilibri de nou al marcador.

El pitjor glop del partit havia de venir al poc de començar la segona meitat, ja que els locals van començar més forts i en el 49 ‘, Francisco García començava la remuntada. Gerro d’aigua freda que fins al 83 ‘els de Turís no podrien arreglar amb l’empat a 2.

Va ser en el tram final del partit on tots dos equips van donar els seus últims cops de l’últim ‘round’: en el 85 els de Torís i en el 89 ‘els locals per posar el cop de gràcia a un partit de molts gols i ocasions i que el més o menys just va ser l’empat. El CD Turís després del punt aconseguit es classifica cinquè amb 7 punts.

Victòria del CD Xest

El CD Xest de Juan Sánchez sabien que tenien davant una prova difícil, en un camp complicat, el de Mislata, i que qualsevol diferència podria decantar la balança per un o altre costat.

La primera part va ser una constant d’atacs inútils i estèrils, en què cada equip va intentar utilitzar les seves armes, però sense suficient perill, i conforme anava arribant el descans, els chestamos van donar una lleu millora, amb sensació de força, per donar pas a la segona meitat.

A la represa del partit, els locals van començar a veure superats en diferents facetes del joc, pel que van començar a veure amonestacions i en una de les jugades, amb un toc de supèrbia, Antonio Torregrosa finalitzava a la perfecció per posar els blaus per davant .

Cop difícil de digerir per als de Mislata, veient per darrere en el marcador jugant a casa.

D’acord anaven passant els minuts, els locals van intentar donar cops per igualar el marcador, però un bon equip posicionat correctament i que no va concedir gairebé res va aconseguir sumar els 3 punts, per la mínima, en un camp difícil.

El CD Xest suma així 7 punts, col·locant-sisè a falta de la resta de la jornada. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks