La UD Iàtova guanya, atropella i convenç davant el Racing Paterna (7-3)

Post també disponible en: Castellano

La UD Iàtova de Tomàs, més que dominar i guanyar, van deixar clar que a casa manen ells, encara que sigui davant els cuers.

Des de ben aviat van demostrar que volien els 3 punts, ja que en només 7 minuts Héctor Cifre ja portava 2 punts. Una cosa bestial i difícil d’aconseguir, cert és que només 2 minuts després, el Racing Paterna aconseguia retallar distàncies, però va ser a partir d’aquí quan va arribar el fort, la gran sangria.

Abans tan sols de complir els 20 minuts de joc, Héctor feia hat trick per col·locar el 3-1, el conjunt de Tomàs no semblava tenir sostre, cada possessió o jugada a la contra donava sensació d’acabar en gol. Endry Marín posaria el 4-1, poc més tard Héctor es coronaria amb el quart en el seu haver, quan semblava que s’arribaria al descans amb un nombre voluminós de gols, el Racing Paterna aconseguia tornar a retallar, en el 41 ‘, però per l’única cosa que va valer és per a això ja que només 3 minuts després, Andre repetiria en el 44 ‘, per així ja donar per sentenciada la primera part tan boig al marcador.

La segona meitat, però, va ser més light, clar que vist el nivell, tot és més light i tots dos equips van jugar més compactes i sense arriscar massa el físic. Conforme passaven els minuts, això sí, el Yátova tornava a dominar, els minuts suficients i de la manera correcta perquè Amadeo aconseguís fer l’últim de la tarda al 65 ‘, el que semblava que ja fos la sentència.

No obstant això, encara aconseguirien veure un altre gol, el Racing per maquillar el resultat, deixant el partit un resultat final de 7-3.

Amb aquest resultat, la UD Iàtova queda quarta amb 53 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks