La UD Iàtova i el CD Turís ofereixen el derbi intercomarcal de la jornada i el CD Xest s’enfronta a La Vinya al Racing Paterna

Post també disponible en: esCastellano

La UD Iàtova i el CD Turís ofereixen el derbi comarcal de la jornada a Primera Regional. Tots dos vénen de perdre i volen canviar la dinàmica, per estar més amunt i perquè queden poques jornades i han d’espavilar i fer el millor ja per no lamentar-després: UD Yátova per lluitar a dalt, i CD Turís per sortir d’aquesta zona mitjana-baixa de la taula.

Héctor Cifre serà un dels locals encarregats de buscar meta, el ja experimentat yatovero acumula fins a 14 gols, sent el quart màxim realitzador del grup.

Finalment, el Xest es mesura al Racing Paterna. Els de Monterde van guanyar per la mínima, una cosa necessària pel que fa a punts, però les sensacions han de millorar, de manera que ara a casa han de aconseguir-ho i brindar-los un bon partit amb 3 punts als seus aficionats.

A més els de Paterna són cuers, per la qual cosa en la ment de Monterde i els seus no ha d’haver res que no sigui guanyar i jugar bé. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Be the first to comment

Deixa un comentari