La UD Iàtova lluita tot el partit i li val per remuntar i guanyar a casa el Picanya (4-3)

Els de Tomàs no van començar gens bé el partit. Només van trigar 10 minuts en encaixar el primer gol de la tarda. Havien de remuntar i ficar-se més en el partit i van trigar gairebé arribada la mitja hora dl trobada a veure porteria, Guillamón, per variar, col·locava l’empat en el lluminós. Les coses semblaven tornar al seu curs, però haurien d’esperar a la segona part per veure arribar els gols ,. Encara que de nou serien els visitants els que es posarien per davant.

No agradava al míster, ja que jugant a casa no cal encaixar tant gols i menys anar per darrere. No obstant això, en el minut 62 ‘Guillamón repetiria per posar de nou en taules el partit. Però pocs minuts després, la reacció tornaria a ser visitant, de nou s’avançarien els de Picanya per 2-3.

A partir de llavors quant l’equip sembla que va prendre consciència i es va posar les piles per acabar el millor possible, i ho van aconseguir; en qüestió de 17 minuts Héctor Cifre i Pablo Asensio li van donar la volta al marcador, posant-se per fi per davant i ja sentenciant la tarda amb aquest 4-3 final.

Partit apoteòsic que va valer la pena però ha de ser d’exemple per als propers partits a Iàtova. Els locals es posen vuitens amb 22 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks