La UD Iàtova no aconsegueix doblegar el Walter Alaquàs (1-3)

La UD Yátova ha caído inexplicablemente ante un rival situado por debajo en la tabla. Foto: Raúl Miralles.

La UD Iàtova tenia ganes de sumar a casa i seguir pujant llocs, però el Walter Alaquàs es va posar molt difícil. Només van necessitar 16 minuts els visitants per obrir el marcador.

Però el cop més dur seria en el minut 43, quan Pau Asensio va veure la doble groga i per tant el Yátova es quedaria per darrere en el marcador i en nombre de jugadors.

Però en el minut 49 Ameneiro ajudaria a l’equip equilibrant el marcador, el lamentable seria la rapidesa amb la qual donarien de nou el cop els d’Alaquas, només 5 minuts després, quan David posaria el 1-2 al marcador.

Les males notícies es multiplicarien quan Carlos Ortega en el 67 era expulsat, el que va ser el detonador final perquè un minut més tard es tanqués el partit amb el gol de Cris Hidalgo i la il·lusió de sumar punts s’esvaís per al Iàtova.

La UD Iàtova perd per tant per 1 gol a 3 i es queda amb 12 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks