La UD Iàtova remunta i goleja el Mislata; mentre el CD Turís no pot passar de l’empat davant un gran Paterna

El partit a Iàtova no començaria bé per als de Tomàs, ja que en el minut 9 Raúl Martínez feia el 0-1 en contra dels plans de la UD Iàtova. I amb aquest marcador es van anar a la segona meitat, ja que cap va ser capaç de fer mal suficient, això sí, al 12 els de Mislata van patir una pèrdua per vermella directa.

A la segona meitat hi va haver un gran canvi de rumb, ja que només van necessitar 3 minuts els locals perquè Sergio Guillamón, l’home gol de Yátova, fes el primer gol local de la tarda per gresca dels aficionats assistents. Conforme passaven els minuts, els yatoveros manaven més i practicaven un joc més directe i ofensiu, el que va provocar que les ocasions es succeïssin i amb elles els 3 gols que sentenciarien el partit: Rubén, Óscar i Amadeo van fer la sentència en la primera part i que col·locava al Iàtova com tercer amb 37 punts.

Paterna-CD Turís

Per la seva banda, el CD Turís no va passar de l’empat davant un gran Paterna en un duel entre dos rivals directes a la meitat de la taula, el qual tots dos havien d’aprofitar per així fer mal als rivals pel vuitè lloc i mirar amunt.

No obstant això, tot i que a la primera meitat els turisanos van fer uns 45 minuts complets i van fer el 0-1 gràcies a Jorge Mas, no van aprofitar del tot una part en què van poder fer més i tancar el marcador.

A la segona meitat les tornes van canviar i els locals van espavilar, això va fer que a poc a poc se’ls tiressin a sobre i conforme arribava al final, les coses es van posar més tenses. Fins a 8 grogues va assenyalar el col·legiat i al final de la tempesta de faltes i contacte: al 82 ‘, el Paterna defensava orgull a casa i es treia el gol de l’empat que els privava als turisanos del que havien conreat en el gruix del partit.