La UD Iàtova s’imposa al Paterna (2-3); mentre el Macastre cau per un gol a 5 davant el Riba-roja a casa

El Macastre ha vuelto a perder este fin de semana. Foto: Raúl Miralles.

Primera part força igualada entre la UD Iàtova i el Paterna, dos equips que generaven però que cap prou com per portar-se el gat a l’aigua. No obstant això, el Iàtova ho va merèixer més, per això abans del descans, al límit, Rubén Giménez va posar el 0-1. Però res més treure del centre, els locals molt ràpids aconseguien l’empat per donar ja pas al 1-1.

La segona part va discórrer amb un guió semblant i amb mateixes sensacions. Complerta l’hora de joc, Rubén repetiria i col·locaria el 1-2, però de nou els locals reaccionarien aviat i tornarien l’empat al marcador gràcies a Michael Amalla.

El desenllaç sí que seria favorable per als interessos dels de Tomás Abril, ja que en la recta final, al 82 ‘, el gran atacant yatovero que sap molt de gols, Sergio Guillamón, per fi va tornar a posar els yatoveros per davant, però ja de forma definitiva i per atorgar a la Unió Esportiva els 3 punts.

La UD Yátova queda així novena amb 18 punts.

Macastre- Riba-roja

Partit relativament injust per als macastreros, que quan més semblava que podien fer mal, el Riba-roja els castigava al marcador.

Complerts els 20 minuts van tenir els pitjors actes en contra dels interessos dels de Manolo, ja que al 21 ‘anotaria el número 18 el gol que obria el marcador.

I poc després, el col·legiat assenyalaria rigorós penal, que llançarien a la dreta de Stiven. Arribada la recta final de la primera meitat, el 18 faria doblet i col·locaria el 0-3 en el lluminós.

A la segona meitat els locals no van deixar d’intentar-ho, Osito feia olor de meta, però lleugerament desviat, calia intentar sorprendre. Les coses es complicaven en el 70, quan en un un contra Stiven no podia fer més i pujava el 0-4 al marcador.

Faltaven 15 minuts i Gila tornava a intentar sorprendre, fort, des de fora de l’àrea i per l’escaire posava el golàs que estrenava als locals.

Però de nou injust, minuts més tard, després d’un fora de joc local, l’equip sense atenció a baix, llancen de mig camp més o menys i anoten el 1-5.

El partit va morir amb gust de poder més però faltar fortuna, encara més després una gran parada a Osito i el Riba-roja colpejant quan menys ho mereixia.

Macastre queda en li lloc 12 amb 11 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks