Mi banner

La UD Iàtova viatja a Paterna, el CD Turís fins a Mislata; i el Xest rep el Joventut Picanya

Post també disponible en: esCastellano

Els yatoveros estan en un moment dolç en què fins i tot fora de casa guanyen, golegen i convencen. Ara, tot i no tenir més objectiu classificatori del que ja tenen, si volen acabar la temporada amb 6 punts més i fent una perfecta recta final de la temporada.

El proper objectiu dels de Tomàs, superar a casa el Racing de Paterna, actual cuer, pel que no es preveu molt difícil, i almenys esperen treure els últims 3 punts de casa de la temporada.

Xest-Joventut Picanya

Els chestanos ve d’una jornada una mica fluixa, perdent, i els 6 punts que encara queden en joc volen aprofitar-los, els 3 primers per acomiadar i agrair a la graderia de casa i intentar pujar algun lloc que els permeti maquillar la seva posició a la taula.

Mislata-CD Turís

El CD Turís ve de perdre per la mínima a casa, el seu objectiu, Mislata, és un rival directe per dalt, pel que més enllà de sumar els 3 punts que poden com a molt maquillar la temporada a la taula, els turisanos voldran robar-li punts als rivals, per així assolir-com objectiu de final de temporada i ja deixar l’últim cop per al partit a casa. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Deixa un comentari