La UD Yátova Femení s’imposa per 3 gols a 2 a l’Ontinyent A

La UD Yátova femenino se ha impuesto al Ontinyent A. Foto: Raúl Miralles.

La UD Yátova femení s’ha imposat a l’Ontinyent A. Foto: Raúl Miralles.

Una primera part en la qual cap equip aconseguia portar la batuta, no massa profunditat; i quan hi havia alguna probabilitat de gol, les metes atentes i bona ajuda de la saga per no passar dificultats.

Però a la vora del descans, quan quedaven només segons, l’extrema esquerra ha acompanyat la pilota fins gairebé la porteria, però fallant un tret en teoria clar de gol, per donar pas a un córner que en una jugada d’rebots ha acabat llançant l’esfèrica al fons de la xarxa per donar ja pas al descans.

A la segona part sí anirien les de Borja amb pressió més alta. Això va portar una doble ocasió que primer la meta aclareix al pal i Selene, la capitana, després de cap, fa el 2-0.

No obstant això, la frustració va arribar 2 minuts més tard quan prop del balcó de l’àrea gran, llancen la pilota per dalt, on la meta local no arriba i posa l’Ontinyent el 2-1.

Però encara quedava el pitjor, al 70 ‘les visitants, de cap van aconseguir el 2-2, insistint molt des de la sala de màquines però sense ser els que més ho mereixien.

No obstant això no es van donar per vençudes i arribant i controlant els temps, a falta de 10 minuts, de nou Selene de cap després d’un rebuig, era al lloc adequat en el moment millor i posava de nou a les locals per davant: 3- 2.

Al final es va imposar el joc local davant algunes provocacions de les visitants que després van generar algun altercat però sense més efectes.

Les jugadores de la UD Yátova acomiaden l’any amb victòria ia casa, sumant. Es posen vuitenes amb 12 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks