La Unió Musical Utielana es proclama vencedora del Certamen de Bandes de Música de Cinema de Cullera

El Ayuntamiento de Utiel felicita a la entidad por la magnífica interpretación que les llevó a alzarse con el primer premio.
El Ayuntamiento de Utiel felicita a la entidad por la magnífica interpretación que les llevó a alzarse con el primer premio.

Post també disponible en: Castellano

El Ayuntamiento de Utiel felicita a la entidad por la magnífica interpretación que les llevó a alzarse con el primer premio.
L’Ajuntament d’Utiel felicita l’entitat per la magnífica interpretació que els va portar a alçar-se amb el primer premi.

Dissabte passat els integrants de la banda simfònica de la Unió Musical Utielana, directiva i acompanyants tornaven a Utiel emocionats i il·lusionats després alçar-se amb el primer premi del X Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema Ciutat de Cullera.

Un reconeixement merescut per la impecable interpretació que van realitzar delpasodoble “Fina Blasco” de Rafael Talens Pelló i de la banda sonora de la trilogia de la pel·lícula Star Wars sota la direcció de Francisco Javier Ros Ortega.

La banda utielana va obtenir la màxima puntuació del jurat qualificador amb 441 punts i un primer premi valorat en 4.000 €. La Unió Musical de Massamagrell va rebre 387 punts, aconseguint així el segon premi dotadocon 2.000 € i, en tercer lloc, amb 375 punts i un premi de 1.000 €, la Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat.

El Certamen de Bandes de Música de Cinema ‘Ciutat de Cullera’ és una competició diferent on prima l’espectacle audiovisual. De fet, el jurat, a més de valorar els tradicionals aspectes d’afinació, interpretació, tècnica i sonoritat, prioritza la sincronització de la música realitzada en directe amb la projecció simultània en una gran pantalla de la pel·lícula triada. La Unió Musical Utielana va seleccionar per a la seva participació en aquesta desena edició del certamen la banda sonora “Star Wars Trilogy” i el resultat va ser un espectacle en directe d’imatge i so treballat durant mesos que va fer reviure als assistents alguns dels fragments més reconeguts de la mítica saga de ciència ficció.

L’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure i la regidora de Cultura, Paula Roda, juntament amb altres membres de la corporació, van acompanyar als músics utielanos en aquest consolidat trobada de bandes i van tenir l’oportunitat de felicitar en primera persona els integrants de la banda i directiva per aquest merescut reconeixement.

El dissabte 7 de setembre a les 23.00 hores al Teatre Rambal, la banda simfònica de la Unió Musical Utielana interpretarà el programa guanyador del certamen de Cullera durant el tradicional concert del soci de fira.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*