La XII edició de “Alcublues” posposada pel mal temps s’inicia des d’aquest divendres i fins diumenge

Cartel de la propuesta musical en Alcublas.
Cartel de la propuesta musical en Alcublas.

Post també disponible en: esCastellano

Cartel de la propuesta musical en Alcublas.
Cartel de la propuesta musical en Alcublas.

La localitat de les Alcubles acull la 12 edició del seu festival musical Alcublues des aquest divendres, 9 de novembre al diumenge, 11; un festival que com es recordarà es va haver de posposar a causa del temporal de pluges del cap de setmana del 19 al 21 d’octubre.

Així, des d’aquest divendres es podrà gaudir de tres dies de música i activitats on estan programades diverses propostes artístiques i tallers, tant musicals com de contacte amb la natura.

Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Alcublas, amb el patrocini de la Diputació de València i amb la col·laboració de Rafa Casaña i Medi XXI.

Des de l’organització s’ha volgut destacar l’actuació del grup Rails Blues Band que tindrà lloc aquest dissabte a les 23,30 hores a la Casa de la Cultura, jornada que començarà a les 10,30 hores amb l’inici d’un mural artístic en el poliesportiu la Cava per l’artista Miriam Ferrer, aquesta activitat estarà seguida pel taller de l’escola de percussió Borumbaia a partir de les 11,30 del matí i ja a la tarda, a les 18,00 hores, els grups Borumbaia i Alí -Maimó realitzaran Batucades amb sortida des de la Plaça de la Creu.

La jornada inaugural està prevista per a aquest divendres a les 18,00 hores a la Plaça Sant Agustí amb el Taller «El Tresor amagat del bosc» a càrrec de Medi XXI, al qual seguirà ja una nit rockera que començarà a la Casa de la Cultura , a les 23,30 amb l’actuació del grup valencià de rock Atzembla.

El XII Alcublues es clausurarà el diumenge a les 12,00 amb la posada en valor de la Reserva de Fauna de la Balsilla, a càrrec de Rafa Casaña, coautor del llibre «El salamandra i el seu entorn» per realitzar aquesta activitat el punt de trobada serà la Reserva de Fauna de la Balsilla.

Uns dies on música i naturalesa són les protagonistes, en un privilegiat entorn natural en què passar un fantàstic cap de setmana.

Be the first to comment

Deixa un comentari