LABORA concedeix a l’Ajuntament d’Utiel una subvenció de gairebé 60.000 € adreçada a la formació professional per a desocupats

LABORA concede al Ayuntamiento de Utiel una subvención de casi 60.000 € dirigida a la formación profesional para desempleados.
LABORA concede al Ayuntamiento de Utiel una subvención de casi 60.000 € dirigida a la formación profesional para desempleados.

Post també disponible en: Castellano

El curs subvencionat es denomina “Creació i Gestió de Viatges Combinats i Esdeveniments” i les inscripcions es poden formalitzar fins al 4 de desembre

La Direcció General de el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) ha concedit a l’Ajuntament d’Utiel un curs de formació per a la inserció en les especialitats d’hoteleria i turisme valorat en 58.681.50 €.

El curs denominat ‘Creació i Gestió de Viatges Combinats i Esdeveniments – Nivell III’, consta de 710 hores de durada i certificat de professionalitat.
La formació s’impartirà de l’13 de desembre a l’29 de juny a la Casa de Cultura d’Utiel en horari de matins, de 8.30 a 14.30 hores.

Aquest programa de formació professional per a aturats inclou diversos mòduls relacionats amb les famílies professionals d’hostaleria i turisme: Gestió d’unitats d’informació i distribució turístiques; elaboració de viatges combinats; gestió d’esdeveniments; anglès professional per a turisme …

Per accedir a aquest curs, els alumnes hauran de comptar amb algun dels títols i formació requerits: Batxillerat; certificat de professionalitat nivell III; certificat de professionalitat de nivell II de la mateixa família i àrea professional; haver superat les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior o la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 i / o 45 anys o tenir acreditades les competències clau de nivell III: matemàtiques, llengua castellana i anglès.

 Els interessats / des poden inscriure fins al 4 de desembre a través de la plataforma GVA AUTOSERVEF de LABORA – Apartat de formació o contactant amb el projecte experimental d’ocupació ADAPT @ + T 2019 de la Mancomunitat de l’Interior via telefònica (96.217 35 86) o email (comunicacion@tierradelvino.es)

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*