L’Ajuntament de Bunyol estudia tancar a l’trànsit part de centre per facilitar la instal·lació de les terrasses dels bars

Post també disponible en: Castellano

Se estudia el corte del tráfico en fines de semana en las zonas más céntricas para favorecer tanto a los establecimientos como a los peatones el tránsito y la distancia de seguridad

La Regidoria de Patrimoni, en coordinació amb la Regidoria d’Interior de l’Ajuntament de Bunyol, estan treballant per a poder planificar i facilitar la instal·lació de terrasses de bars i restaurants de la població. Per a este fi s’ha demanat a tots estos establiments una proposta de distribució de taules i ocupació d’espais públics. Amb això es pretén valorar l’ampliació d’espai temporal per a aquells llocs on puga ser factible a fi de possibilitar que els negocis que tenien una terrassa puguen instal·lar-la amb les condicions de distanciament i segons les normes exigides i compatibilitzant estes amb el trànsit de vianants amb total seguretat.

Des del Govern Municipal s’estudia el tall del tràfic en caps de setmana en les zones més cèntriques per a afavorir tant als establiments com als vianants, i fer més fàcil la conciliació en estes fases de desescalada. A açò s’unix la mesura adoptada pel Govern Municipal sobre l’exempció del pagament d’ocupació de les terrasses l’any 2020.

L’edil d’Interior, María Vallés ha destacat que serà necessària la cooperació i empatia de tots els agents involucrats per a aconseguir el consens i trobar la millor situació per a tots els ciutadans de Bunyol, evitant, en la mesura que siga possible, els perjuís per a tots i cada un dels sectors de la ciutadania.

Per la seua banda l’edil de Patrimoni, Rafa Pérez ha manifestat que es realitzarà un estudi cas per cas, encara que la voluntat és la d’estendre este consens a tots els punts del municipi on les condicions ho facen possible.

En definitiva, l’Ajuntament de Bunyol no ha volgut deixar de recordar que, encara que l’evolució de la pandèmia en el nostre poble i a la Comunitat Valenciana és molt positiva, no ha finalitzat i, per tant, hem d’evitar tots aquells comportaments que puguen suposar un perill perquè la corba descendisca a zero, “llegar a totes les fases de la desescalada és el primordial perquè totes les persones podem reprendre la nostra vida al més prompte posible”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*