L’Ajuntament de Bunyol fa públic el calendari d’impostos municipals

Casa consistorial de Buñol.
Casa consistorial de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol ha informat dels impostos i taxes d’aquest any 2020 i el calendari que regirà per al seu pagament.

L’oficina de recaptació d’impostos, situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Bunyol, s’encarrega de tots els tràmits per als pagaments i domiciliacions, i es pot obtenir més informació al telèfon 962.500.151.

Quant als impostos i taxes i el seu calendari de pagament és el següent: de l’1 de març a el 4 de maig estan a l’cobrament la taxa de recollida d’escombraries, subministrament d’aigua potable, impost sobre vehicles de tracció mecànica i guals. Per a aquells rebuts domiciliats, es passaran a l’cobrament el 4 de maig.

De l’1 de juny a el 3 d’agost es podrà pagar la taxa de transferència i valorització de residus. Per a aquells que tinguin el rebut domiciliat es pagarà l’1 de juliol el 50% i l’altre 50% el 3 d’agost.

La tercera fase d’impostos serà de l’15 de juliol a l’1 d’octubre. Estaran a l’cobrament l’IBI Urbana i l’IBI Rústica.

En el cas de l’IBI Urbana, per a aquells que el tinguin domiciliat se’ls carregarà la meitat l’1 d’agost i l’altra meitat l’1 d’octubre. Els rebuts domiciliats d’IBI Rústica es domiciliaran l’1 d’octubre.

Pel que fa a l’Impost d’Activitats Econòmiques, es cobrarà en voluntària de l’1 de setembre a l’30 d’octubre. I per als rebuts domiciliats es passarà a l’cobrament el 5 d’octubre.

Sobre les domiciliacions, seran efectives totes aquelles realitzades fins a 1 mes abans de l’càrrec en compte.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*