L’Ajuntament de Bunyol i el Club de Tennis signen el seu primer conveni de col·laboració

El concejal de Deportes, Manuel Sierra.
El concejal de Deportes, Manuel Sierra.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol i el Club de Tennis de l’municipi signaran demà, dimarts, el primer conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Fins al moment el consistori col·laborava amb el club cedint l’ús d’instal·lacions però no estava regulat, cosa que se solucionarà demà per entrar en l’any 2020 amb la cessió d’ús de les pistes per a entrenaments i tornejos en què participen els 60 membres de l’ club.

El president de club, Sergio Herrero, i l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, al costat de l’edil d’Esports, Manuel Serra, seran els encarregats d’oficialitzar el conveni.

El club no rebrà subvenció econòmica, només el dret d’ús de les pistes per a la seva activitat i un espai per a la seva material; a canvi organitza 4 tornejos a l’any per al consistori i participa en altres esdeveniments esportius com a suport ajudant a la resta de clubs i associacions esportives de Bunyol.

L’edil d’Esports, Manuel Serra, ha assegurat que “era necessari posar per escrit aquest acord per oficialitzar la relació i que els 60 bunyolers i bunyoleres que juguen a el tennis es sentin recolzats i tranquils per poder seguir desenvolupant la seva activitat, a més de la seva indubtable compromís amb la resta d’esdeveniments esportius que se celebren a Bunyol “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*