L’Ajuntament de Cortes de Pallàs envia una carta d’afecte i gratitud a tots els veïns del terme municipal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Post també disponible en: Castellano

“Des de l’equip de govern que gestiona l’Ajuntament de Corts de Pallàs volem, primer de tot, transmetre el nostre afecte i gratitud personal i el de tot l’equip humà d’aquest ajuntament, per l’esforç i sacrifici amb el qual esteu abordant l’actual situació d’emergència sanitària en la qual ens trobem.

Menció especial i així ho volem destacar és el treball de l’àrea de serveis socials que es multiplica per atendre les necessitats de la gent gran i tota aquella persona en risc d’exclusió social.

Un cop més, els càrrecs electes de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, estem a l’capdavant d’un mandat, més extraordinari que mai, gestionat la lluita contra el coronavirus i resolent amb atenció, cura i fermesa les necessitats dels seus veïns en una primera fase dins de l’àrea sanitària i de prevenció.

Des de l’Ajuntament estem fent un esforç molt més gran del que és habitual, complint el nostre deure polític, públic i social, assumint compromisos més enllà del seu marc de les nostres competències; adaptant-nos a aquesta situació dinàmica pròpia de l’excepcionalitat que la pandèmia significa per imprevista i sobrevinguda.

És evident que els ajuntaments de la Comunitat Valenciana estan capacitats per assumir les competències i finançament que permet escometre el desenvolupament i creixement de les nostres ciutats, com sempre s’ha demostrat perquè som els primers a respondre i sempre amb immediatesa i eficàcia.

Els ajuntaments assumeixen amb lleialtat el seu paper dins de l’estructura institucional, som estat, i compten, amb les diputacions provincials i Generalitat valenciana per oferir a la ciutadania la responsabilitat, la gestió, els serveis i aquest alè de seguretat que contribueix a mitigar, en del possible, els problemes, adversitats i preocupacions dels nostres veïns i veïnes.

Agraïm a tots els veïns i veïnes el compliment de totes les normes d’obligat compliment que es van posar en marxa el passat 13 de març amb la declaració d’Estat d’Alarma per part de govern d’Espanya, fruit d’aquesta responsabilitat que heu adoptat i complert amb que exigeix ​​l’esmentat decret, és que a data d’avui no tinguem coneixement de cap cas positiu per coronavirus al nostre ampli terme municipal.

Volem transmetre un record afectuós i sentit a totes les famílies cortesanes que estan vivint moments molt durs, que puguin tenir persones estimades i molt pròximes malaltes d’aquest virus fora del nostre terme municipal o que com som sabedors han mort a conseqüència de la malaltia o per altres motius de salut en aquestes cinc setmanes que portem de confinament.

Són moments difícils i des d’aquest ajuntament com a institució més propera i més accessible a veïns i veïnes, els que no coneixem pel nom, dir-vos que des de l’anonimat no s’ha deixat de buscar els cursos i proveïdors que ens facilitin material sanitari de prevenció Tals com màscares de PVC, tela per fabricar amb les nostres voluntàries mascaretes casolanes, test de detecció de virus (disponibles al Centre de Salut), així com la desinfecció de carrers.

Volem transmetre-us que en aquests moments durs no esteu sols, sempre hi ha una veu darrere de el telèfon dels regidors i alcaldes que estem per atendre en la mesura de les nostres possibilitats i de les vostres demandes que estiguin dins de la norma.

No voldríem tancar aquest escrit sense manifestar el nostre agraïment com a ciutadans primer i com a polítics després, la gestió i el suport subministrant-el material que avui lliurem i que vindrà més per cobrir les necessitats de la nostra població a la Generalitat Valenciana ia la Diputació Provincial potser a llegir aquestes línies ja disposeu de tres màscares de forma gratuïta a la farmàcia destinades als majors de 65 anys i persones amb risc.

Seguim així quedant-nos a casa, que és la millor manera d’aturar el contagi.

Reconèixer que la riquesa de la nostra terra és el nostre valor col·lectiu, més enllà de signes polítics, lloant la nostra concòrdia i creença que d’aquesta crisi sortim units.

Molts ànims i força ja queda menys per poder estar junts.

L’equip de govern de Cortes de Pallàs”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*