L’Ajuntament de Xest adquireix una desbrossadora per reduir el cost de manteniment de les zones verdes

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest ha adquirit una desbrossadora seminova per un valor de 7.865 euros, que ja s’ha instal·lat al tractor de la brigada per començar a funcionar. Els treballs que es realitzen amb aquesta màquina són la neteja i el manteniment de parcs, jardins i parcel·les municipals, així com el condicionament de les cunetes dels camins rurals i veïnals de el terme de Xest.

“A el no disposar d’una desbrossadora, totes les tasques en què aquesta màquina era necessària s’havien d’encarregar a empreses”, explica el regidor de Medi Ambient, David Pujals. “Amb el que anem a estalviar es va a amortitzar molt aviat la inversió, reduint considerablement la despesa de l’manteniment de les zones verdes municipals”.

Tal com ha explicat el regidor, “la propera inversió serà en un tractor per a la brigada, amb el que s’aconseguirà treballar de manera més eficient i externalitzar menys; un dels principals objectius d’aquesta regidoria és optimitzar els recursos disponibles “.

En aquesta línia, el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro, ha incidit que “en comptes de recórrer a contractacions per fer els treballs, es dota els treballadors municipals amb els mitjans suficients per desenvolupar les tasques i l’estalvi que es genera es torna a invertir en millores relacionades amb els parcs i jardins i el Medi Ambient en general; es tracta d’una altra forma de fer les coses”.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*