L’Ajuntament de Xest no obrirà definitivament la seua piscina este estiu

La piscina de Cheste en una imagen de archivo.
La piscina de Cheste en una imagen de archivo.

Post també disponible en: Castellano

Xest mantindrà les piscines municipals tancades este estiu. Així ho ha decidit l’Ajuntament, després de valorar la situació davant de la crisi sanitària ocasionada per la COVID- 19. “Nuestra prioritat és assegurar la salut pública; en estos moments hem de ser previnguts”, ha destacat l’alcalde, José Morell.

A pesar que el passat 14 de maig el Ministeri de Sanitat va publicar les recomanacions bàsiques i específiques per a l’obertura de piscines després de la crisi, entre les que s’arreplegava la restricció de l’aforament al 30% i altres mesures de seguretat i higiene, l’Ajuntament de Xest ha optat per no obrir les instal·lacions este estiu. “Ha sigut una decisió difícil, però la nostra finalitat és evitar conductes de risc que puguen donar lloc a un rebrot de coronavirus entre la población”, apunta el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “Durante el tancament de les instal·lacions aprofitarem per a fer una rehabilitació de les piscines; així el pròxim estiu podrem disfrutar-les en perfecte estat, si la situació el permite”.

A més de Xest, altres localitats veïnes, com Siete Aguas, Dos Aguas, Millares, Macastre, Yátova, Alborache, Turís i Godelleta tampoc obriran les seues piscines. “Esta decisió es pren a fi que la ciutadania puga disfrutar de les seues vacacions amb garanties sanitarias”, han afirmat els edils d’estos consistoris en un comunicat publicat el passat 29 de maig per la Mancomunitat Foia de Bunyol-Chiva.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*