L’Ajuntament d’Utiel convoca ajudes al transport i residència per a estudiants empadronats al municipi

El Ayuntamiento de Utiel convoca ayudas al transporte y residencia para estudiantes empadronados en el municipio.
El Ayuntamiento de Utiel convoca ayudas al transporte y residencia para estudiantes empadronados en el municipio.

Post també disponible en: Castellano

Els estudiants que cursen estudis reglats fora de la localitat poden presentar les sol·licituds fins al 30 de novembre

L’Ajuntament d’Utiel ha aprovat la concessió de 10.000 € en ajudes destinades a sufragar despeses de desplaçament o residència per a estudiants empadronats al municipi que cursin ensenyaments universitaris, Formació Professional o ensenyaments artístics superiors que no s’imparteixin a Utiel.

En concret les beques van destinades a sufragar les despeses de desplaçament i / o residència d’estudiants utielanos que cursin estudis reglats fora de la localitat.

Per accedir a aquests ajuts, els sol·licitants han d’estar empadronats a Utiel i estar matriculats en el curs acadèmic 2019/2020 en ensenyaments de règim presencial per a les que no existisca oferta formativa a Utiel.

En les sol·licituds es tindrà en compte el nivell de renda, circumstàncies sociofamiliars, així com qualificacions acadèmiques del curs anterior entre altres requisits de baremació.

En total la partida pressupostària ascendeix a 10.000 € i la quantia de la beca estarà determinada en funció de la distància a centre d’estudis i a el nombre de sol·licituds rebudes, sent l’import màxim de les ajudes 300 € anuals per estudiant.

El termini per presentar les sol·licituds en el registre general de l’Ajuntament d’Utiel finalitza el 30 de novembre i les bases i el model de sol·licitud es poden descarregar en www.utiel.es.

Amb aquesta convocatòria, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Utiel vol donar suport als estudiants residents a Utiel sufragant part de les despeses derivades de l’accés a l’ensenyament en altres centres ubicats fora del municipi.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*