L’Ajuntament d’Utiel destina més de 42.000 EUR a la pràctica esportiva de futbol, bàsquet i atletisme

Firma de los convenios con los clubs deportivos de Utiel.
Firma de los convenios con los clubs deportivos de Utiel.

Post també disponible en: Castellano

El CD Utiel i l’Escola de Futbol Base, el Club Bàsquet i el Club Atletisme Utiel són els primers a renovar el conveni anual

Aquesta setmana l’Ajuntament d’Utiel ha iniciat la renovació de convenis de col·laboració amb entitats esportives del municipi d’Utiel per a l’any 2020.
L’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure, i els presidents de l’CD Utiel i l’Escola de Futbol Base d’Utiel, David Arona; de el Club Bàsquet Utiel, Carlos Sancho i de el Club Atletisme Utiel, Santiago Carrión, formalitzaven la signatura de l’conveni anual entre el consistori utielano i les esmentades associacions esportives.
Al llarg de les properes setmanes, es continuarà amb la signatura de convenis amb la resta d’entitats esportives municipals.

Suport a l’esport local

Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament d’Utiel promociona la pràctica esportiva i la cultura física de la població, especialment en l’etapa escolar, amb l’objectiu de seguir promovent hàbits de vida saludables.
Amb les ajudes rebudes per a aquest exercici 2020, els clubs esportius seguiran promovent activitats de competició i esdeveniments esportius populars en les diferents modalitats amb el joc net i l’educació en valors com a base de el desenvolupament de la pràctica esportiva.
Així mateix, amb la signatura d’aquests convenis, l’Ajuntament d’Utiel cedeix l’ús de les diferents instal·lacions esportives municipals: El camp de futbol “La Celadilla”, el pavelló cobert, el poliesportiu municipal i la pista d’atletisme.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*