L’Atlètic de Macastre cau contra el Llosa del Bisbe (3-1); el Godelleta a casa contra el Sinarcas (0-5); i l’Atlètic Turís davant del Requena B (0-5)

El Macastre ha vuelto a perder este fin de semana. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

L’Atlètic de Macastre ha deixat caure una oportunitat de sumar els seus primers punts davant del Llosa del Bisbe (3-1). Els de Manolo van començar bé el partit, a la primera meitat van tenir ocasions ia més més quantioses i perilloses que els locals. Això es traducjo que al final de la primera meitat, al minut 44 ‘Sergio’ Osito ‘aconseguia batre el meta i estrenar marcador.

A la segona meitat ja canviarien les coses, va ser només començar el segon acte quan Víctor Cervera aconseguia tornar les taules al marcador. El cop moralment va ser molt gran per als macastreros, els qui es van anar veient doblegats i assetjats pels locals i poc a poc va anar fent minva. Al 63 ‘arribava el gol de la remuntada, tot el contrari als interessos del conjunt de Manolo, qui es van veure remuntats i superats pel joc local. I en els últims sospirs del partit, quan ja tot semblava tancat, Ricardo González feia el seu doblet personal per posar el 3-1 final i culminar el partit. El Macastre segueix sense sumar i com a cuer.

Godelleta 0-5 Sinarcas

La UD Godelleta torna a caure, els locals poc van poder fer per aturar l’onada de bon joc vertical dels de Sinarcas. Quatre gols en menys de mitja hora de la primera meitat i un altre tant a 7 minuts del final, decantaven la balança a favor dels visitants. El Godelleta queda antepenúltim amb 3 punts.

Atlètic Turís A, de Preferent

Finalment, l’Atlètic de Turís A, de Preferent, ha perdut per 0 gols a 5 davant del Requena B i es col·loca penúltim amb 1 punt. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks