L’Atlètic de Macastre no pot amb el Torrefiel i cau per un gol a tres a casa

Partit emocionant entre l’Atlètic Macastre i el Torrefiel. De la primera part podem dir que els primers 20 minuts va estar molt igualada, amb ocasions per als dos equips, però el conjunt visitant si va aprofitar les seves ocasions per posar-se per davant en el marcador i, més tard amb molta fortuna, marcar el 0-2 .

A més, abans del descans van marcar el 0-3 que segons el míster local, “no era just al futbol que s’estava veient”.

Així, en la segona part tot va canviar: el Macastre es va anar a l’atac i va ser molt superior amb nombroses ocasions, però sense fortuna, fins que Osito es va anar només cara el porter i va marcar el 1-3 que estrenava als locals en el lluminós .

El conjunt local va seguir dominant i tenint moltes ocasions de gol, però sense fortuna. Per contra, el Torrefiel es va dedicar a perdre temps i a practicar un joc amb nombroses faltes que embussaven el transcurs del joc.

Al final el resultat no va ser just però com ha destacat el míster del Macastre, Manu: “El més important són les bones sesaciones que a deixat l’equip”.

L’Atlètic Macastre es queda en el lloc 14 amb 12 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks