Mi banner

L’Atlètic de Macastre sentència en els deu primers minuts el seu partit contra el Fuenterrobles (2-1)

Post també disponible en: esCastellano

Començament aclaparador del Macastre, els que en qüestió de 10 minuts van poder pràcticament deixar molt tancat el matx contra el Fuenterrobles: l’1-0, gol de Osito des de fora de l’àrea per dotar de confiança als locals; i poc més tard arribaria el 2-0 de falta lateral la qual penjarien l’esfèric al segon pal i Javi amb el peu a boca gerro sentenciava el segon del partit.

La mala notícia per als locals arribaria al 32 ‘de partit, quan el Macastre forçava una falta innecessària a l’àrea gran i provocava el penal que donaria al 2-1 previ al descans.

A la segona meitat hauria intercanvi de cops, encara que cap aprofitaria la primera part en què es va poder treure més petroli.

Passaven els minuts i no hi havia indicis que ningú tornés a colpejar. El col·legiat es va posar molt seriós en les decisions d’assenyalar falta, el que el propis jugadors de Fuenterrobles li recriminaven.

La defensa visitant mostrava les seves mancances, el que haurien d’haver aprofitat els macastreros per sentenciar.

La pressió i nervis del partit van portar al col·legiat a dirigir-se als entrenadors, amb més o menys raons, però segons el criteri arbitral.

Al final no hi va haver res més a part del que esportivament intens i Macastre es va endur els 3 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Deixa un comentari