L’Atlètic de Turís empata amb el Llosa del Bisbe a casa (2-2)

Post també disponible en: Castellano

L’Atlètic Turís va començar de la millor manera possible, i és que a penes va necessitar 2 minuts per fer el primer de la tarda, gràcies a Óscar. El partit va prendre un color bastant semblant al que Miguel Ángel probablement voldria plantejar als seus, posant-se per davant d’hora i amb un joc bastant bonic; la primera part portaria aquesta tònica, ara faltava veure la segona part i que passaria quan els posessin en problemes els de Llosa.

La segona meitat va començar en la dinàmica de la primera, a més Óscar va tornar a colpejar, seria en el 70 ‘, per a col·locar el 2-0 en el lluminós, la cosa estava venint als locals com anell al dit, però és clar, no sabien el que els esperava.

Conforme anava arribant al final del partit, els de Llosa van ser apropant-se a la porteria local, com a gest agònic de voler com fos intentar almenys retallar distàncies, i no es van quedar res lluny, ja que un gol de Damià al 89 ‘, i després afegir 10 minuts de descompte, al 100 de penal (més que rigorós) repetir, sumat a les ocasions fallades dels locals, per part ara de Soucase i Jacobo, a més del possible (però no va arribar) hat trick d’Óscar. Pel que finalment la cosa va quedar en empat a 2 gols.

L’Atlètic Turís acaba sumant un punt i bones sensacions, quedant cuer amb 3 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle