L’Atlètic Macastre empata un dur partit amb el Sinarcas (2-2) que se li va posar costa avall

Els de Manolo des de ben d’hora van anar per darrere en el marcador, i es que en només 5 minuts ja van començar encaixant, el que sempre condiciona el joc i estil de cara a la resta de partit. No obstant això, ho van saber afrontar, a més que a la vora del descans, els locals, després d’una falta forta, van veure una doble groga en 2 jugades lletges en 10 minuts del dorsal 4 i que va acabar sent expulsat.

Va ser això el que va aprofitar el conjunt formiguer, ja que Lisarde va ser capaç de llançar la pilota al fons de la xarxa per posar de nou el marcador en taules.

Per desgràcia, el joc no va millorar automàticament i tan sols 10 minuts més tard, els locals van tornar a posar-se per davant amb una mica de fortuna. El partit semblava que podia arreglar-se, però pegant una encaixada, el qual va arribar i Lisarde es va coronar fent el seu doblet personal, per tornar l’empat en el lluminós, aquesta vegada de forma definitiva per concedir-li el lloc 13è de la taula amb 12 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks