L’Atlètic Turís es porta remuntant el derbi comarcal contra el Godelleta (2-1)

El Atlético Turís va colista. Foto: Raúl Miralles.
El Atlético Turís va colista. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

L’Atlètic Turís jugava a casa i necessitava guanyar, per oferir bon joc als seus aficionats, perquè és un derbi i perquè d’aquesta manera podria retallar punts als seus rivals per dalt, per seguir el camí de deixar la condició de cuer.

Per això van ser una mica més bolcats a l’atac del normal, i en una contra, complert el minut 15, Andrés Lumbreras va poder fer el gol de la desigualada.

Cop de realitat per a un Atlètic Turís que havia de fer alguna cosa més; i el que van haver de fer, només ells ho saben tàcticament, però el van trobar: en només 3 minuts, el 41 i el 44, Isaias i Pepe aconseguien fer dos gols que servien per remuntar. I amb això s’acabaria la primera meitat.

A la segona part el que més es va veure va ser un joc de molt contacte i tensió, com acostumen els bons derbi. Fins a vuit targetes grogues per als turisanos i dos per als de Godelleta; i és del poc que es va veure en una segona meitat on només es va poder aconseguir corroborar la victòria amb remuntada inclosa dels turisanos en el derbi.

Finalment la victòria de l’Atlètic Turís li val per posar-se a només 2 punts del Godelleta, tot i seguir com a cuers amb 6 punts, els rivals segueixen en el lloc 15 amb 8 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*