L’Atlètic Turís intenta remontar però 2 gols al final els superen i cau a Loriguilla (5-3)

Partit dominat els 30 primers minuts pels turisanos fins al gol de Jaboco Piles. A partir d’aquí els locals, el Loriguilla, van apretar molt aconseguint dos gols en només 2 minuts aue els va permetre anar-se’n amb avantatge al descanso.En l’última jugada de la primera part es va lesionar el porter turisano i van jugar la segona part amb un jugador de camp a la porteria.

A la segona part van remuntar, primer amb un gol complerta la hora de joc, mèrit de Sergio Navarro per posar el marcador en taules i un altre de Santi Palomar 5 minuts més tard. En ambdues jugades, les accions es van originar des del seu camp i van arribar tocant fins a l’àrea del meta contrària.

El partit estava controlat fins que va arribar el penal, una mica rigorós i els deixa amb dos jugadors menys en la jugada del quart gol per que l’àrbitre els mana a netejar-sang que portaven d’una caiguda anterior, el que aprofita l’equip local.

El cinquè gol ve per que es van a per l’empat i els enxampen en una contra al minut 80.

El partit va acabar amb gol al 88 ‘, el qual va suposar el final 5-3; tot i que el miste del Turís ha declarat a tucomarca: “Ens vam merèixer millor resultat pel joc realitzat”. Turís queda cuer amb 2 punts. Informa, Raúl Miralles @rulmks