L’Atlètic Turís perd en Caudete de les Fonts per 4 gols a 2

No va ser una jornada especialment bona per als turisanos, perquè encara que van començar guanyant, el primer gol de la tarda ho va fer Jacobo en pròpia porta, al que els locals van reaccionar massa bé i ràpid, amb un altre gol de Luis, per empatar el marcador. Només 10 minuts més tard, els locals repetien, el partit donava sensació de no tenir res a oferir per part dels turisanos, fins i tot abans del descans s’assenyalaria penal i s’arribaria al 3-1 de peus de Carlos Jimenes. Una primera part bastant fluixa dels de Miguel Ruiz.

A la segona part va canviar una mica el panorama, però insuficient, sí van començar colpejant primer els turisanos. Per fi, Juan Estellés va fer el 3-2, va ser llavors quan semblava que podria fins i tot treure un punt gairebé sense haver-se esforçat i aquesta mentalitat va durar bastant atès que els locals no van fer massa en la segona part. Però a mesura que els últims minuts anaven arribant, es va acostar el final i els locals van fer un esprint final, del qual va sortir el 4-2 de botes de Lucas Ramirez, i ja sí va sentenciar el partit.