Mi banner

L’equip de futbol femení de Xest juga el seu primer partit de lliga

Post també disponible en: esCastellano

El equipo está formado por 15 niñas, entre ellas tres buñolenses, que jugarán todos los viernes a las 18,30 horas en el Campo La Viña.

El equipo está formado por 15 niñas, entre ellas tres buñolenses, que jugarán todos los viernes a las 18,30 horas en el Campo La Viña.

L’equip de futbol 8 femení de Xest comença la lliga aquest divendres, 12 d’octubre, jugant a casa contra el Benetússer, a dos quarts de la tarda. Després d’un any sencer de preparació i adhesió de noves jugadores, l’equip femení de Xest està preparat per consolidar-se jugant aquesta lliga i la posterior copa que organitza la Federació de Futbol.

“Tots els implicats en aquest projecte estem entusiasmats: els monitors i monitores, els coordinadors, els pares i mares, el regidor d’Esports i, sobretot, les futbolistes, que estan desitjant millorar i gaudir d’aquest esport”, apunta Vicente García, coordinador de l’Escola Esportiva de Futbol de Xest.

L’equip està format per 15 nenes, entre elles tres buñolenses, que jugaran tots els divendres a les 18:30 hores al Camp La Vinya, fins al final de la lliga, contra els altres dotze equips que hi participen.

“Hem aconseguit conformar un grup de nenes a qui els apassiona jugar a futbol, ​​que han estat capaços de trencar el gel a la zona dient que elles poden jugar a futbol igual que els nens i que ho fan molt bé, que gaudeixen jugant i ho transmeten als altres; dóna gust veure-les al camp, així que animo a tothom a que vingui a arroparlas en el seu primer partit a casa, perquè val la pena “, afegia García. “El meu missatge per a elles és que segueixin igual de unides, que gaudeixin jugant com fins ara, que aconsegueixin consolidar l’equip i que continuïn donant exemple perquè puguem tenir futbol femení per sempre a Xest”.

Actualment, a la E.D.M. de Futbol també juguen juliol nenes en l’equip mixt Infantil B. Per això, l’objectiu és formar un equip femení sub-12 i un altre sub-16 de cara a la propera temporada.

“Xest ja és un referent de futbol femení a la zona per a totes aquelles noies que vulguin jugar”, assenyala en regidor d’Esports, Francisco Llorens. “Apostem per elles i per la seva consolidació com a equip; aquestes noies es recordaran com les primeres futbolistes que van formar equip a Xest, són unes pioneres en aquesta zona “.

Deixa un comentari