Les Escoles Esportives Municipals a L’Eliana començaran el 10 de setembre

Marquesina del poliesportiu de L'Eliana.
Marquesina del poliesportiu de L'Eliana.
Marquesina del poliesportiu de L'Eliana.
Marquesina del poliesportiu de L’Eliana.
  • Excepte els equips de futbol i bàsquet que començaran la pretemporada a l’agost

Ya hay fecha de inicio del Curso Deportivo 2018/2019 en l’Eliana. Será el próximo lunes 10 de septiembre en las instalaciones deportivas del municipio.

Ja hi ha data d’inici del Curs Esportiu 2018/2019 a l’Eliana. Serà dilluns que ve 10 de setembre en les instal·lacions esportives del municipi.

Els equips de futbol i bàsquet començaran la pretemporada abans, ja que les competicions s’inicien amb antelació a la resta d’activitats esportives i per tant iniciaran les seues activitats el mes d’agost.

La pretemporada de bàsquet començarà el 20 d’agost amb el Sènior Masculí. El dia 27 començaran els entrenaments els Infantils i Cadets, a més dels equips Femení Blanc i Cadet Femení. L’escola de bàsquet començarà la seua activitat regular el 3 de setembre amb l’inici de totes les categories (una setmana abans de la resta d’Escoles Esportives), excepte els prebenjamins que començaran el dia 10.

Quant al futbol, l’equip Amateur Masculí va començar els seus entrenaments el passat dia 6. Els pròxims a començar els entrenaments seran el Cadet A, el pròxim 27 d’agost i l’Infantil A i Juvenil que començaran el 28 d’agost. La resta d’equips ho farà durant la primera quinzena de setembre.

En el document adjunt es pot consultar els horaris, llocs i dies d’entrenament de totes les categories de futbol.

Aquells que desitgen causar baixa en alguna de les Escoles Esportives Municipals, hauran de fer-ho en les oficines del Poliesportiu fins al 20 de setembre. En cas de no fer-ho, s’entendrà que amb caràcter general la persona contínua sent alumne/a de les Escoles Esportives Municipals.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*