Les fèmines de la UD Iàtova segueixen consolidant-se com aspirants i colíders després de vèncer al Monte Sión (2-4)

La UD Yátova femenino espera volver a contar sus partidos por victorias tras la reanudación de la liga. Foto: Raúl Miralles.

Les locals van ser les primeres a colpejar, per mediació de Sara al minut 11, però la resposta per a la UD Yátova femení va arribar al 28 gràcies a l’Elena.

La Muntanya Sió continuava portant el partit, jugant a casa era difícil el contrari; i Alba tornaria a posar a les locals per davant. No obstant això, al límit del descans, Andrea aconseguia el 2-2 per anar-se’n a iguals al descans.

La segona meitat seria definitiva per a la victòria yatovera, ja que van arribar els gols d’Ainhoa Clementen al 58 i l’últim i definitiu cop de Jennifer al 80 ‘que posaria el 2-4 final.

Les yatoveras de Borja segueixen terceres amb 9 punts, compartint xifra amb les altres dues plantilles dalt lluitant pel liderat. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks