Les imatges del 3×4: celebració de convivència esportiva entre les escoles de Xest

3x4: celebración de convivencia deportiva entre los colegios de Cheste
3x4: celebración de convivencia deportiva entre los colegios de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

3x4: celebración de convivencia deportiva entre los colegios de Cheste
3×4: celebració de convivència esportiva entre les escoles de Xest.

Un any més, divendres passat, es va celebrar el “3×4”, un acte esportiu molt esperat pels alumnes i les alumnes de les escoles de segon cicle de Primària de Xest. La competició, organitzada per la regidoria d’Esports, va reunir més de 100 alumnes i alumnes i es va traduir en una jornada en què tots van gaudir al màxim de practicar esport junts. L’alumnat, professors i professores, s’ho van passar d’allò més bé en un clima d’esportivitat i convivència.
El campionat, que va reunir els alumnes de 5è i 6è de Primària dels quatre centres escolars del municipi: CEIP Vicente Blasco Ibáñez, CEIP Francisco Giner dels Rius, Col·legi Sant Josep de la Muntanya, i CEIP nº3; va tenir lloc aquest any a les pistes esportives del CEIP nº3, les característiques van possibilitar que alguns alumnes poguessin dedicar temps a escalfar i entrenar a les pistes contigües. “Tenia moltes ganes que arribés el dia d’avui perquè tinc amics que van als altres col·legis i està molt bé poder jugar amb ells, és com si passéssim junts un dia d’escola i sobre tot el matí a l’aire lliure”, afirma Borja , alumne de 6è de Primària.

Els partits van ser arbitrats i supervisats per monitors de les Escoles Esportives Municipals. El torneig va constar de tres partits d’handbol, futbol-sala i bàsquet. Com en edicions anteriors, segons els resultats en primer, segon, tercer o quart lloc, les escoles van rebre una puntuació de 20, 10 o 5 punts, per modalitat. Alguns dels partits van finalitzar en empat i es van resoldre amb una emocionant sèrie de penals.

“Sens dubte, a més d’una jornada esportiva, aquesta és un matí de convivència, on l’alumnat dels diferents centres entra en contacte; els nens i nenes necessiten activitats així “, afirmava Paco Llorens, regidor d’Esport. “A més, els propis centres escolars col·laboren molt amb l’Ajuntament en l’organització d’aquesta activitat i inculquen la il·lusió en els alumnes i les alumnes que estan avui aquí perquè participen i ho facin amb esportivitat”.

Des de les 9 i mitja del matí, els alumnes i les alumnes de les escoles de Xest van animar als seus companys i companyes amb crits, aplaudiments i pancartes fetes per ells mateixos en què es podien llegir missatges com: “3×4 SJM. Religiosos però perillosos “o” 2019: 3×4. Anem Blasco “. “Jo ja he jugat, però m’ho estic passant igual de bé ara perquè estic animant molt a la meva amiga, que a sobre juga en posició de portera, que és molt important. Ahir just vam estar entrenant per avui “ens explicava Inés, molt emocionada. “Aquesta és la segona vegada que participe en el 3×4, l’any passat estava lesionat i no vaig poder córrer molt i em vaig quedar amb les ganes de jugar més. Aquest any he pogut fer-ho i m’ho he passat molt bé “, explicava Raúl, alumne de 6è de Primària.

Al final d’una jornada plena d’emoció, esportivitat, esforç i moltes ganes, els alumnes i les alumnes dels col·legis van rebre els seus premis entre aplaudiments. Albert, capità del col·legi Sant Josep de la Muntanya, va recollir el trofeu i un premi per la seva escola, que es va proclamar campió amb 45 punts; seguit del CEIP Francisco Giner dels Rius, que va quedar en segon lloc, amb 35 punts. Els alumnes Aaron i Adrià, van recollir els trofeus per als seus col·legis CEIP Vicente Blasco Ibáñez i el CEIP nº3, que van quedar en tercera i quarta posició amb 25 i 15 punts, respectivament. Vicente García, professor d’Educació Física del CEIP nº3, va voler agrair als alumnes la seua participació: “Moltes gràcies per venir, per participar-hi. M’agradaria que aquesta jornada fos per a tots i totes un dia de convivència esportiva, tant és qui guanyi, tant és qui perdi, l’important és que passem tots un matí fantàstica “.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*