Les intervencions policials durant la celebració del GP de Motociclisme de Xest es mantenen en xifres similars a les de 2018

Efectivos de la Guardia Civil en el Circuit, en una imagen de archivo.
Efectivos de la Guardia Civil en el Circuit, en una imagen de archivo.

Post també disponible en: Castellano

Efectivos de la Policía Local con el alcalde de Cheste.
Efectius de la Policia Local amb l’alcalde i responsables municipals de Xest

L’Ajuntament ha informat de les actuacions realitzades per la Policia Local durant la celebració del Gran Premi de Motociclisme en la població, els passats 15, 16 i 17 de novembre, que es mantenen en unes xifres similars a les de 2018.

“Durant aquest Gran Premi podem destacar les disminució de sancions per tinença d’estupefaents, que pensem que és fruit de l’actuació policial en anteriors edicions i de la conscienciació ciutadana que s’està donant en aquest àmbit”, explica la regidora de Seguretat i responsable de l’organització del Gran Premi a l’Ajuntament, Talia Roselló. “A més, aquest any no hi ha hagut accidents greus dins el municipi, ni actes violents, només conats que van ser ràpidament sufocats per la Policia Local. El Punt Violeta de la Plaça II República, que va estar oferint informació i sensibilitzant sobre violència masclista, tampoc va haver d’actuar davant cap cas de violència contra la dona “.

Durant aquests dies la policia ha treballat rebent avisos, realitzant proves d’alcohol i drogues, tramitant denúncies i actes, immobilitzant vehicles i retirant de la via pública llocs de venda no autoritzats. A més, tal com es destaca en l’informe, els i les agents també van desenvolupar tasques de serveis humanitaris, localització de menors extraviats, mediació en conflictes privats, regulació de l’trànsit i col·laboració amb la Guàrdia Civil.

“Els dies de Mundial són complicats, per això vull reconèixer la tasca dels i les agents de Policia que han prestat servei al nostre municipi i agrair la col·laboració i el bon fer dels cossos i forces de seguretat”, apunta Roselló.

Entre els serveis realitzats destaquen les 44 denúncies de trànsit per no portar casc, conduir per direcció prohibida o per conducció negligent; 12 denúncies per incompliment d’ordenances municipals, com orinar a la via pública o exercir la venda ambulant no autoritzada; 31 proves de drogues, amb 8 positius; 188 proves d’alcoholèmia, amb 21 positius; 150 actes de drogues, per consum i possessió de substàncies estupefaents; 82 denúncies per no tenir ITV ni assegurança i circular de pressa lliure; 68 immobilitzacions de vehicles, la majoria motos; 2 actes per tinença d’arma blanques i falta de respecte als agents; 24 llocs de venda no autoritzada retirats de la via pública; dues detencions, un delicte contra la seguretat viària i un altre per falsedat documental; 165 trucades a les dependències, la majoria demanant informació, i un nombre reduït per molèsties causades pel soroll o per conflictes privats; i 540 denúncies per excés de velocitat detectades amb radar.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*